Előadások

Előadások cégeknek a munka-szülőség egyensúlyáról

Az „apaidő” a 21. századi HR stratégiák egyik alapköve.

Milyen egy modern szülő, egy modern apa munka-magánélet egyensúlya?
Hogyan lesz partnere egy dolgozó anyának?
Milyen támogatást nyújtson az apasághoz a HR? Hogyan lehet egyensúlyban egy férfi a szerepeiben (férj, apa, vezető, munkavállaló…)?

András változatos tematikájú előadásokon meséli el a személyes történeteit,
miközben megosztja a közönséggel a 21. századi szülői trendeket

A HR vezetők legjobb választása

végre valami más

A jó történetek érthetőek és mindenki számára átélhetőek. Ilyen történeteket keresnek a HR vezetők és igazgatók akkor is, amikor szervezeti kihívásokra keresik a megoldást vagy egy új szokást szeretnének bevinni a szervezetbe.

András története a „szerda születése” éppen ilyen, ahogy egy modern apa keresi az egyensúlyt a 21. század karrierkihívásai és a megváltozott apaszerep között. Az előadások lehetővé teszik, hogy céges keretek között is beszéljünk a kollégákat érintő 21. századi kihívásokról.

Értékeset adni

Pozitív hatások a szervezetben

Play Video about Tedx előadás

Témajavaslatok Andrástól

Andrásról

egyenlő nőhöz modern apa kell

Vezetőként és tanácsadóként több mint 15 év szakmai tapasztalat segíti a munkámat a szervezeti kommunikáció, a márkaépítés, a tanulás-fejlesztés (L&D), a változásmenedzsment és a vezetőfejlesztés terén. Amikor 2017-ben apa lettem, egy új élet kezdődött. A boldog babázás, a nem alvás és a munka háromszögében igyekeztem megtalálni az egyensúlyt. A munkám mellett egy éven át minden szerdát a kisfiammal töltöttem, eközben 110.000 ember olvasta az írásaimat a témában, és tartottam TED előadást az apaságról. Hiszem, hogy nincs külön munka- és magánéletünk. Egy egységet kell teremteni, amiben anya, apa, baba és a főnök is jól van. Erről szólnak a cégeknek tartott előadásaim, amelyekben a felsővezetőkhöz és a munkavállalókhoz, nőkhöz és férfiakhoz is szólok. Mi, akik a kommunikáció és a HR területen dolgozunk tudjuk, hogy a modern apa “működése” kapcsolódik a vállalati kultúrához, a D&I-hoz, a WLB-hoz, az Employer Brand-hez.

előadás
0 +
óra tréning
0 +
óra coaching
0 +

Előadás az otthon kényelméből

online előadás és beszélgetés

A pandémia alatt megtanultuk, hogy egy előadás online formában is lehet majdnem ugyan olyan értékes, mint ha személyesen lennénk rajta jelen. Előadóként, trénerként és coachként az elmúlt 2 évben több mint 1000 órát kapcsolódtam online a cégekhez. Közös tapasztaltuk meg, hogy működik.

Kapcsolódjunk!

Kertész András felkérhető előadásokra szerte Magyarországon és a világban.

Amennyiben szeretné felkérni Andrást az eseményére, töltse ki az alábbi űrlapot.

Ha más ügyben szeretné felvennie a kapcsolatot velünk, küldhet interjú- vagy médiaszereplés kérést, kapcsolatba léphet az Apaidő csapatával partnerségi kéréssel kapcsolatban is.