Hello, Kertész András vagyok.

Én írtam az Apaidő könyvet. Miután úgy döntöttem, hogy minden szerdát a kisfiammal töltök és aznap nem dolgozom, először csak erős indíttatást éreztem, hogy megosszam másokkal a közösségi hálón keresztül a szerdai felismeréseimet. Ezután 2022-ben elindult az Apaidő Podcast, most pedig itt van ez a könyv.

Kommunikációs tanácsadóként és executive coachként dolgozom, előtte operaénekes voltam. Az a munkám, hogy kapcsolódjak magamhoz és másokhoz, megfogalmazzam, ami bennem, bennünk zajlik, és átadjam mindezt másoknak. Az Apaidő könyv az apás szerdák felismerései nyomán született, hogy kapaszkodót nyújtson először nekem, aztán nektek, és végül, de nem utolsósorban a kisfiamnak ahhoz, hogy megtaláljuk a munka és a magánélet egyensúlyát, a szülő-gyerek kapcsolódás semmihez sem fogható csodáját, hogy minőségi időt töltsünk a gyermekünkkel, és a társunkhoz is legyen módunk kapcsolódni. Máig sem sikerült mindent megvalósítanom, amiről szülőként azt gondolom, hogy jó vagy helyes lenne, de vannak válaszaim, vannak kérdéseim, és vannak kudarcaim is, amelyekből az Apaidő segítségével mindannyian tanulhatunk.
Megtalálhatsz a LinkedInen, Facebookon, Instagramon…

Kapcsolódjunk

Szerzőként

az Apaidő könyv kapcsán részt veszek rendezvényeken, beszélgetéseken, konferenciákon, ahol lehetőségünk van megosztani a gondolatainkat a modern szülők mindennapi kihívásairól.

Előadóként

változatos tematikájú előadásokon mesélem el a személyes történeteimet, miközben megosztom a közönséggel a 21. századi szülői trendeket, beszélek többek között a munka-magánélet, a kritikus gondolkodás, a határok, a felelősségvállalás kérdéseiről.

Házigazdaként

vezetem a közel 1 millió letöltéssel rendelkező Apaidő Podcastot, ahol ismert vendégeimmel mindazokat a kérdéseket járjuk körbe, amelyekkel a mai szülőknek szembe kell nézniük.

Tanácsadóként

és a Kertesz Communications Consulting vezetőjeként 27 kollégámmal együtt nagyvállalatok külső és belső kommunikációját segítjük PR- és marketingkampányokkal, szervezetfejlesztési projektekkel.

Coachként

felső vezetőknek nyújtok támogatást a stratégiaalkotás és a vezetői kihívások területén, a delegálás, motiválás, szervezetépítés, brand management, reputációépítés és kríziskommunikáció terén.

Apaként

a lehető legtöbb időt igyekszem tölteni a gyermekemmel, a családdal. Ha meglátsz a játszótéren, gyere oda, beszélgessünk, vagy állj be focizni!