Az Apaidő podcast elérte az egymillió megtekintést

A podcastok népszerűsége hazánkban is rohamosan terjed, hiszen nemcsak kényelmes megoldást kínál az informálódásra és tanulásra, de közösségi élményt is nyújt: egyszerre személyes, szórakoztató és edukatív. A témakínálat gazdag, és egyre több a kiemelkedő csatorna, amelyek érdekes személyekkel készített interjúkat és bensőséges hangulatú beszélgetéseket tesznek közzé. Ezek közül többen is jó célt szolgálnak, ilyen például a KCC szakmai stábja által életre hívott Apaidő podcast csatorna is, amely idén novemberben elérte az 1 millió megtekintést. 

Az Apaidő podcast két éve indult el, és 2022 márciusától a Vodafone Podcast Pioneers Program is támogatja. Az Apaidő házigazdája, Kertész András eddig olyan jeles vendégekkel járta körbe a modern szülőség kihívásait, mint Jakupcsek Gabriella, a Tesco és a Vodafone vezérigazgatója, Dániel András meseíró-illusztrátor, Sodró Eliza színésznő vagy Palya Bea népdalénekes és Hajós András dalszerző, kreatív szakember. A szakértőkkel és pszichológusokkal eddig feldolgozott témák között szerepeltek már a kamaszkor nehézségei, az iskolai zaklatás, a háború és a halál kérdései, a népzenei nevelés, a kütyühasználat, az internet bullying, a drámapedagógia vagy a mozaikcsaládok is.

“Köszönöm a Vodafone Hungarynek, Juhász Péter Tibornak és Hajdú Laurának a kitartó lelkesedést és támogatást, köszönjük Dobó Mátyásnak, a Vodafone vezérigazgató-helyettesének, hogy megosztotta gondolatait a podcastunkban, és nem utolsósorban a KCC fantasztikus csapatának, hogy hétről-hétre eljuttatja a hallgatókhoz és nézőkhöz a hiánypótló gondolatokat a modern anyák és apák mindennapi kihívásaival kapcsolatban” – hangsúlyozta András

Kertész András 52 személyes és szórakoztató rövid történetben is összefűzte az apásszerdák legfontosabb tanulságait Apaidő című könyvében, ahol olyan témákat dolgozott fel, mint a munka-magánélet egyensúly, a minőségi közös idő megteremtése, a jelenben levés fontossága, a gyerekkel töltött apás napok kihívásai, az anya-apa kapcsolat törékenysége, vagy a hagyományok és ünnepek fontossága.

A szerző a Kertesz Communications Consulting Kft. tulajdonos-vezetőjeként kommunikációs tanácsadóként, illetve executive coachként dolgozik, ezt megelőzően operaénekes volt.

További cikkek

Az összes cikk megtekintése