Megelevenednek a történetek – hamarosan itt a hangoskönyv!

A stúdió visszafogott fényei és csendje ünnepélyes, mégis otthonos hangulatot teremtenek, amikor leülök, hogy felolvassam az Apaidő könyvet. Még érződik rajta a nyomdagépek illata. Szemben a kamarák és a lámpák… fellapozom az előszót és olvasni kezdek. Készül a hangoskönyv. 

Újra megelevenednek a kisfiammal átélt kalandok, miközben felolvasom őket. Eszembe jut a sok nevetés, a közösen eltöltött idő, a pelenka semmihez sem hasonlító illata . Arra gondolok, hogy ez az időszak, amiről a könyvben mesélek, tulajdonképpen a köztünk lévő kapocs formálódásának története. Minden nap egy-egy aranyszál, ami erősebbé tette ezt az apa-fia köteléket. Előfordul, hogy a meghatottság könnyfátyla mögött táncot lejtenek a betűk. Ilyenkor nagy levegőt veszek, elmosolyodom, és folytatom a felolvasást.
A fejezetek között olyan részletekről mesélek, amelyek néhol kiegészítik, néhol pedig összefoglalják a legfontosabb tanulságokat. Az Apaidő csapata nagy örömömre úgy döntött, hogy a beszélgetés felvétele megrendelhető lesz a könyv vagy a hangoskönyv mellé. Remélem, hogy a könyv kereteit túllépve ezek a beszélgetések még több inspirációt nyújtanak az édesapáknak és édesanyáknak. 

Mi szülők rohanunk. Bölcsi, ovi, suli, munka, aztán megint a szokásos kör, vacsora, altatás, házimunka… Az autóban és buszon való nyugodt szusszanáshoz kiváló társ lesz ez a hangoskönyv, hiszen a rövid történetek könnyen végighallgathatók utazás közben. Fogadjátok szeretettel az Apaidő történeteit. 

További cikkek

Az összes cikk megtekintése